Elállás, termék visszaküldés

Elállási jog

Kedves Vásárlónk,

 

amennyiben a 14 napos elállási joggal élni szeretne, kérjük olvassa el az alábbi leírást, tennivalókat. Töltse ki, juttassa el hozánk emailben, vagy postai úton az elállási nyilatkozatot, hogy minél gyorsabban intézni tudjuk a termék visszavételét, az Önt megillető összeg visszautalását.

 

A termékek visszaküldése postai úton lehetséges. Cím: Dakka Hungary kft. 1044. Budapest Szilaspatak sor 40. (tel: 30 370 8824, 20 968 1562)

 

Kérjük, az alábbi pontokat vegye figyelembe:


Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia!
Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni, csak átutalással tudjuk a termék árát visszatéríteni. 


Kérjük, hogy az elállási nyilatkozaton a bankszámla számot feltüntetni szíveskedjenek.


Kérjük, vegye figyelembe, mivel egészségügyi, higiéniai terméket forgalmazunk, csak eredeti, bontatlan, hibátlan csomagolású termékeket tudunk visszavenni.

 

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

 

olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.); valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.
Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében postai úton érvényesíthető.
Kérjük az elállási nyilatkozat kitöltését és elküldését, valamint a vásárolt termék elküldését a Dakka Hungary kft 1044 Budapest, Szilaspatak sor 40 címre. 

Amennyiben az elállási nyilatkozatot postai úton szeretné visszaküldeni, kérjük az alábbi dokumentum letöltését, kitöltését és postázását.

 

elállási nyilatkozat.