fogszabályozó tisztítása

Fogszabályozó nehezen elérhető helyeinek tisztítása?

Hogyan segít a MEGASONEX ultrahangos fogkefe?

Fogszabályozó készüléket viselsz?

Akkor a fogorvosod mostanra elmagyarázhatta, hogy a készülék felrakása után a korábbinál sokkal jobban oda kell figyelnie fogaid tisztaságára.És ehhez a hagyományos fogkefe nem elég!

Mi történhet?

A fogszabályozó felhelyezése óta a fogaid fokozottan ki vannak téve a fogkő, illetve a fogszuvasodás veszélyének. 

A korábban bevált fogtisztító módszerek és mozdulatok most már nem garantálják fogaid tisztaságát, épségét.


Mi a legrosszabb eshetőség?


A nem kellően megtisztított fogak tövében lepedék rakódik a fogakra, amely lassan átalakul fogkővé, illetve megindul a szuvasodás.

Éppen azokat a fogakat éri támadás, aminek a szebbé tételéért vállaltad a fogszabályozás hosszú procedúráját.A fogszabályozó és a fogsor különféle zugaiban lerakódott életmaradékok az anaerob baktériumok munkájának köszönhetően ráadásul igen kellemetlen szájszagot produkálnak.

Sajnos, sok esetben a keletkezett gyulladásokat, szuvasodást csak a készülék levételével (és egyes elemeinek költséges cseréjével) lehet orvosolni.

Hogyan is segít az ultrahangos fogkefe?


Mivel a MEGASONEX ultrahangos fogkefe hatását olyan elérhetetlen helyeken is kifejti, ahol a fogszabályozó tisztítását csak speciális eszközökkel lehetett elérni, kitűnő segítséget nyújt a fogszabályozót használók fogainak tisztításában.​A percenkénti 96 millió rezgéssel szétrázzuk a lepedéket, a fizikai vibrációval pedig a a leválasztott szennyeződéseket távolíthatjuk el.Készülékeink kisméretű, többféle puhaságú fejjel (soft, médium) vannak ellátva a kényelmes használathoz.​A MEGASONEX készülékhez ultrahangos nyelvtisztító fej is csatlakoztatható.


Milyen szettet javasolunk?


Teljeskörű ultrahangos csomagunk, mely a következőket tartalmazza:

Ultrahangos fogkefe

Ultrahangos nyelvtisztító

Zománcépítő fogkrém


56.900Ft