Kiszállítás 2 nap alatt. Tel.: 06 30 370 8824, 06 20 968 1562

Az implantátumra is vigyázni kell!

Implantátumot kapott?

Akkor a fogorvosa nyilván többször is a lelkére kötötte, hogy mostantól, annak ellenére, hogy titán gyökerű és porcelán vagy cirkónium koronájú fogakat visel, ugyanolyan alapos fogmosást kell végeznie, mintha az élő fogairól gondoskodna. 

 

Mert mi van, ha rosszra fordulnak a dolgok?

 

 A gyulladást okozó baktériumok ugyanis a legpontosabban behelyezett implantátum/korona esetében is képesek plakkot, majd fogkövet képezni a fog felszínén, és különösen a fognyaknál. A baktériumok ezután az íny alá és a csontállományba hatolva gyulladásba hozzák az implantátumot körülvevő szöveteket, akár el is gyengítve az új fogak rögzítését.


Hogyan segít az ultrahangos fogkefe?

 A készülék gyógyászati célú ultrahanghullámokkal (percenként 96 millió rezgés) fellazítja a fogakra, a köztük lévő résekbe, valamint a fognyak környékén megülepedő, összeállni kívánó baktériumokláncokat, plakkot, amit aztán könnyen lesöpörhet a fogairól. A készülék nem bocsát ki elektromágneses hullámokat.

 

Ott is hat, ahova el sem ér .

 

 Mivel az eszköz nem csupán a fogkefeszálak közvetítésével, hanem a hanghullámokkal közvetlenül (különösen, ha sok folyadékot és nem habzó fogkrémet használ) kerül kapcsolatba a plakkal, olyan területeken is kifejti fertőtlenítő hatását, amit eddig csak fogkefe, fogselyem, interdentális (fogközi) fogkefék és szájzuhany együttes használatával érhetett el.

 

A fellazított, szétrázott baktériumláncokat, szennyeződéseket a Dupont által kifejlesztett legömbölyített végű fogkefeszálakkal ezután egyszerűen le kell törölnie a fogairól, illetve alaposan ki kell öblítenie. A klinikai vizsgálatok alapján a háromperces ultrahangos kezelés után (amely a fogíny alatt is érezteti hatását) az esetleg épen maradt baktériumok legalább 12 órán át képtelenek megtapadni, egymáshoz kapcsolódni a fog felszínén.

Mosolya védelmezője

Ön arra az útra lépett, hogy implantátumokkal, koronákkal, hidakkal újjá varázsolta mosolyát, és nagy lépést tett nem csak megjelenése, de általános egészsége javításában is. Tudjuk, hogy ez nem kevés bátorságot, kitartást és kiadást kívánt Öntől.A fogorvos csak addig tud segíteni Önnek, amíg a székében ül. Utána csak Önön múlik minden.Mi most egy kiemelkedően hatékony eszközt kínálunk Önnek, amivel hosszú évekre meg is óvhatja élete egyik legfontosabb befektetését.A készülék nagyon gyendéd, de nagyon hatékony.​Érzékenységtől függően a Megasonex készüléke több fokozatban is beállítható, melyek a 96 millió rezgés mellett 0-18.000 percenkénti vibrációt jelent..​Így a Megasonex készüléke tökéletes segítséget nyújt élete egyik legfontosabb befektetésének védelmében, tökéletes tisztaságot biztosít az implantátum számára.​A MEGASONEX készülékekhez választható soft illetve medium erősségű fogkefe fej, valamint kiegészíthető ultrahangos nyelvtisztító fejjel is.

Teljeskörű szájápolási szettek

ultrahangos fogkefe, ultrahangos nyelvtisztító, zománcépítő-fehérítő fogkrém.

Szettek 1-2-4 személy részére