miért MEGASONEX?

Miért MEGASONEX?

Valódi ultrahang

A technológiai fejlettsége miatt csakis az amerikai hadsereg külön jóváhagyásával exportálható MEGASONEX® ultrahang-technológia egyedülállóan alapos fog- és nyelvtisztítást biztosít felhasználójának.

Valódi gyengédség

Erősen vagy gyengén… legyen mondjuk mindkettő? A MEGASONEX® fogkeféje annyira finom ultrahangrezgésekkel dolgozik, hogy még érzékelni sem tudjuk őket, ennek ellenére tökéletes tisztítóhatást biztosítanak. Ezt követően az alacsonyfrekvenciájú rezgések és a rendkívül hajlékony kefeszálak már könnyedén eltávolítják az így leválasztott lepedéket, plakkot és fogkőmaradványokat.

Kézreálló forma

A legjobb luxustöltőtollak formája által inspirált dizájn elfeledteti velünk, hogy egy rendkívül hatékony fogápoló készüléket tartunk a kezünkben. Az egyenletes súlyelosztás és a kéz vonalához finoman illeszkedő forma élménnyé varázsolja a fogmosás mozdulatait.

Precíz irányíthatóság

A helyes fogtisztítás finom mozdulatokat követel, soha nem nyers erő alkalmazását. Készülékünk tisztítófejeit úgy terveztük meg, hogy a legnehezebben elérhető részeket is megtisztíthassuk velük, miközben más területeket nem háborgatunk fölöslegesen.

Elegáns formaterv

Hisszük, hogy egy ilyen minőségű terméknek szépnek és kívánatosnak is kell lennie. Ezért kaliforniai és japán formatervezőink igen komolyan vették a legapróbb részletek kidolgozását is, hogy egyedülálló élményt biztosítsanak a felhasználónak.

Kalandvágyó utazó

Az alapos szájápolásról utazás közben sem mondhatunk le. Ezért terveztük meg úgy a készüléket, hogy Ön bárhova magával vihesse. A többféle feszültségű hálózatról is üzemeltethető töltő, a zörgésmentes tárolást biztosító utazódoboz és a maga berendezés kompakt mérete észrevétlen útitárssá teszik a készüléket.

Professzionális színvonal

Ahelyett, hogy a tömegkereskedelmet céloztuk volna meg, termékeink minősége miatt úgy döntöttünk, csak a legjobb fogorvosok közvetlen ajánlásával illetve rendelőik honlapjain át lehet elérni őket. További információkért kérdezze meg saját fogorvosát.

Sziklaszilárd minőség

A készülék megalkotásakor nem volt kérdéses, hogy a csúcsminőség mellett a tartósságot is biztosítanunk kell. Büszkék vagyunk rá, hogy termékünk érintése és használata közben mennyire érezhető annak minősége. A minden területre kiterjedő garanciánk pedig igazolja magabiztosságunk.

Környezetvédelem

A szabadalmaztatott SmartCircuit™ vezérlésének köszönhetően az ultrahangos fogkefe használata csak minimális áramfogyasztással jár. A készülék használaton kívül teljesen lekapcsol. A nemzetközi környezetvédelmi gyártási előírások betartásával és az újrafelhasználható csomagolóanyagok biztosításával gondoskodunk róla, hogy termékünk minimális ökolábnyomot hagyjon a világban.

Üzleti etika

A készülék gyártása során a legmagasabb etikai szintek betartása mellett, beszállítóink közvetlen és személyes ellenőrzésével biztosítjuk, hogy az ott dolgozók olyan bánásmódban részesüljenek, amilyet magunkkal szemben is kívánatosnak tartanánk. 

vissza a főoldalra....