partnerprogram

Legyél a MEGASONEX affiliate partnere!

Mit is jelent a MEGASONEX affiliate?


 A MEGASONEX közös affiiliate programja a FOGKEFESHOP:com-mal egy egyszerű módja annak, hogy pénzt keress.

Hogyan?
Amennyiben saját weboldaladon, saját social média felületeden keresztül ajánlod oldalunkat, termékeinket és látogatód átkattint az oldalunkra, majd onnan vásárol, számodra jutalékot fizetünk. 

A MEGASONEX és a FOGKEFESHOP termékei ráadásul olyanok, amelyekre mindenkinek szüksége van.

Ezek pedig a szájápolás termékei, és azon belül is a prémium kategóriás változatai.
MEGASONEX ultrahangos szájápolási család ill.
BRUZZON svéd olasz prémium design fogkefék.

Hogyan működik az affiliate rendszer?

Ez nagyon egyszerű: 

 

 Regisztrációdat követően különböző eszközöket, linkeket, bannereket biztosítunk, számodra, hogy azokat az oldaladra (social média felületre) beépíthetsd és segítsék látogatóidat az oldalunkra irányítani.

 

Az adott linkek, melyet oldalunkról letölthetsz, és oldaladon elhelyezhetsz, egyediek, csak a tied. Ez azt jelenti, hogy a rendszer nyomon tudja követni, hogy az oldalunkat felkereső látogató a te oldaladról jött.

Amennyiben a látogató az oldalunkon vásárol, te ezért jutalékot kapsz.

 

Attól sem kell félned, ha az oldaladról érkező látogató először nem vásárol, csak szétnéz és legközelebb minket keres fel közvetlenül. A rendszer ezt nyomonköveti és mivel a látogató neked köszönhető, ezt és 30 napig hozzád számolja.

 

Az eszközök amik segítségedre lesznek: linkek bannerek cikkek,kuponok, kampányok, stb….

Mindehhez számodra is egy jól áttekinthető admin felületet biztosítunk, ahol saját belépésed után mindent megtalálsz. (jutalékszámítás, linkek stb…)

Gyakori kérdések

Van-e költsége a fogkefeshop affiliate rendszerhez történő csatlakozásnak?

Nincs, a csatlakozás teljesen ingyenes

Hol lehet regisztrálni?

Mi történik regisztráció után?

A regisztráció után visszaigazoló mali érkezik, melyre kattintva kell beállítani a jelszót.Ezután hozzáférésünk lesz saját affiliate oldalunkhoz.

Mit láthatok az affiliate oldalamon?

Kampányokatletölthető, másolható linkekkel, bannereket, melyeket elhelyezhetek az oldalamonAktivitásomatoldalaimról érkező látogatók kattintásait, vásárlásaitJutalékomata kifizetendő illetve kifizetett jutalékokatSaját sub/ "alaffiliate" által generált eredményeket, jutalékokat 

Hogyan történik a jutalék kifizetése?

Kifizetés számla ellenében történhet vagy banki átutalással vagy PayPal accountra történő utalással

Van-e minimális összeg a kifizetéshez

Igen, 10.000Ft.

Szükséges-e, hogy legyen saját weboldalam?

Nem szükséges. Igaz saját oldalon a linkeket, bannereket beállítani könnyebb, de a social mediát is nyugodtan igénybe veheted.

Mennyi jutalékot kereshetek?

Vásárlás után:Igazából minden rajtad múlik, de mivel termékeink az 50-60.000Ft értékben vannak, vásárlásonként 5-6000Ft jutalék jár.A fogkefe pótfejek után a jutalék alacsonyabb, mivel az ára is az, de természetesen, mivel az gyorsan fogyó-forgó áru, a jutalék jelentős lehet.Subaffiliate után:Amennyiben az affiliate programhoz csatlakozásban segítettél új hirdetős, ún subaffiliatet találni, az ő teljesítménye után is megjutalmazunk.Ez az összeg pedig a vásárolt termék árának 4%-a

Mi történik, ha az oldalamról érkező vásárló nem vásárol, hanem később közvetlenül megy az oldalra?

IEttől nem kell félni. Rendszerünk, szoftverünk ezt nyomonköveti, és amennyiben a vásárló 30 napon belül visszatér hozzánk, akkor a vásárlása után ugyanúgy jár a jutalék.